Om oss

Vi är specialister på att leverera kvalitetsprodukter till hotell. Eftersom just hotell har höga krav på både hållbarhet och design, är det viktigt att vi verkligen kan hålla vad vi lovar.

Vår filosofi är att hitta producenter som gör det de är bäst på; att producera produkter med hög kvalitet till rätt pris.

Oavsett om det gäller mattor, belysning, möbler eller något annat, kan vi förverkliga era idéer tack vare leverantörer med flexibel produktion som tillåter skräddarsydda lösningar.

Det finns främst två anledningar till att arkitekter och inredare väljer att anlita oss. Den första är vår tillgänglighet. Något som är väl så viktigt när det gäller att snabbt få fram priser, leveransbesked eller när du bara vill bolla en idé. Den andra är vår höga servicegrad och att vi levererar över hela världen.

Givetvis finns det ännu fler anledningar. Under åren har våra erfarenheter hjälp oss att bygga en kunskapsbank, och vi delar mer än gärna denna kunskap med dig. Dessutom ger vi aldrig avkall på kvalitet, kanske det viktigaste för dig som kund att veta om oss.

Med oss som samarbetspartner kan du vara tryggt förvissad om att du får precis det du är ute efter. Och ofta lite till.